fbpx
expertise bernhaege
expertise bernhaege

Engel Assurantien

Engel Assurantien

Engel Assurantien logo
Bezoek website

“Al vele jaren staat mr. Annelies Jansen ons bij, in voor ons belangrijke juridische kwesties. Dat doet zij met veel deskundigheid, daadkracht en flair. Zij is altijd zeer betrokken en verdiept zich terdege in de zaak en de situatie van de klant. Haar fijne persoonlijkheid maakt het plezierig om met haar te werken, zo ook de goede bereikbaarheid. Bij gerechtelijke instanties staat zij haar “mannetje” en treedt zij krachtig op. Als u een professionele advocaat en advocatenkantoor zoekt, dan kunnen wij, Engel Assurantien, mr. Annelies Jansen en Bernhaege Advocaten van harte aanbevelen.”

Meer referenties

Label: |

"Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd..."

Label: |

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat... "

"De juridische dienstverlening van Bernhaege Advocaten voldoet aan wat wij van een advocatenkantoor verwachten. Zij zijn professioneel, persoonlijk en hebben de juiste kennis...”

Label: |

"koziol ideas for friends GmbH is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten..."

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."

“Ik werk nu al een paar jaar met Jacqueline en naar volle tevredenheid. Naast het feit dat Jacqueline zeer kundig is en verstand van zaken heeft, is ze in staat om complexe vragen van een helder antwoord te voorzien.”