Review.

“Het eerste intakegesprek met Annelies Jansen, advocaat gespecialiseerd in het ondernemersrecht en overnames, bewees voor mij dat ik een goede keuze had gemaakt qua persoon en praktijk. Het gaf me direct een fijn en vertrouwd gevoel. In het hele proces wat er op volgde, is er altijd met respect voor mij als persoon (klant), maar ook voor het familiebedrijf (de tegenpartij) gehandeld. Dat had ik ook duidelijk uitgesproken tijdens de intake.

Ik heb de menselijke benadering van Annelies zeer gewaardeerd; ze had altijd een luisterend oor, en begrip voor beide partijen waar nodig. Deze positieve kwaliteit kwam bovenop de professionaliteit. In de communicatie was de kennis van het dossier altijd paraat. Daar bovenop komt nog de bereikbaarheid. Terugbellen buiten de standaard kantooruren als de situatie daarom vroeg, heb ik als zeer fijn ervaren.
Het resultaat, ook niet onbelangrijk, was voor beide partijen (mijzelf en de tegenpartij) naar tevredenheid. Voor juridische hulp bij overnames kan ik Annelies van Bernhaege Advocaten iedereen aanbevelen.”

De heer R. Vos

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.