Review.

“Bernhaege Advocaten heeft mij met goede kennis van zaken bijgestaan tijdens een lange procedure van maar liefst 5 jaar. In deze langdurige juridische strijd met onverwachte wendingen is de betrouwbare en deskundige steun van Bernhaege mijn houvast geweest. Gedurende deze periode heb ik 4 jaar met Annelies Jansen gewerkt en 1 jaar met Cynthia Gijsbers en Annelies samen.

Beide dames toonden dat zij de situatie van de klant goed begrijpen en beschikken over een adequaat inlevingsvermogen. Zij gaan slagvaardig te werk in een juridische procedure. Hun kracht is dat zij gericht naar hun doel toewerken en dit op deskundige en gedreven wijze doen. Mijn eigenzinnige visie werd door Annelies wanneer nodig vriendelijk doch overtuigend gecorrigeerd en verbeterd.

Dit heb ik als een prettige manier van samenwerken ervaren. De dames stelden zich precies en accuraat op en leverden continu werk van goede kwaliteit. In hun vak zijn het ervaren en gedreven professionals, als persoon zouden ze bij mijn beste vrienden kunnen horen.

Wat ik verder ook als fijn heb ervaren is dat het team van Bernhaege Advocaten altijd goed en makkelijk te bereiken is. Hierdoor worden vragen snel beantwoord. Bij contacten tussendoor is de aandacht en parate dossierkennis dermate verrassend, dat je zou vermoeden dat je hun enige cliënt bent. Over het eindresultaat ben ik zeer tevreden, want het heeft mij rust gegeven. Dit was juridische hulp zoals iedereen geholpen zou willen worden. Ik kan Bernhaege Advocaten van harte aanbevelen aan wie juridische hulp nodig heeft.”

De heer A. van Dijk

Onze belofte.

Ervaring

Onze advocaten en mediators hebben allen jaren ervaring en voldoen aan de jaarlijkse bijscholing op hun expertises.

Deskundig

Bij ons advocatenkantoor is professionaliteit de norm en dit mag u altijd van ons verwachten.

Betrokken

Ons team van juridische deskundigen en ondersteuning heeft persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

team bernhaege advocaten in bespreking

Onze expertises.

Wij kunnen u helpen met 19 rechtsgebieden.

Heeft u een juridisch conflict in de privésfeer of een zakelijk geschil, dan kan een van onze ervaren advocaten of mediators u hiermee helpen. Al onze advocaten zijn als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Onze specialisten zijn bedreven in uiteenlopende rechtsgebieden wat betreft particuliere en zakelijke geschillen.

  • profielfoto annelies jansen
  • profielfoto marissa reedijk
  • jacqueline lauwen advocaat
  • cynthia timmer-gijsbers
  • profielfoto albert theunen
  • profielfoto mr. Joan Snikkenburg-den Haan

Wij gaan u helpen.

Kom meer te weten over het team van Bernhaege Advocaten.

Op de persoonlijke pagina’s komt u meer te weten over de mensen die dagelijks voor u klaar staan.

Daarom.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.