Foto van puzzelstukjes arbeidsrecht plus advocaten

Bernhaege Advocaten en Arbeidsrecht Plus Advocaten (ARP) bundelen met ingang van april 2018 hun krachten in Oss onder de naam Bernhaege Advocaten. Na 25 jaar zal er naast de vestiging van Bernhaege Advocaten in Veghel hierdoor ook een vestiging in Oss komen.

Deze samenwerking is voor mr. Jacqueline Lauwen van Arbeidsrecht Plus de gewenste stap naar full-service dienstverlening voor haar klanten en is daarmee verguld: “Als middelgroot specialistisch kantoor is het niet altijd vanzelfsprekend klanten op alle rechtsterreinen bij te staan. Bij Bernhaege Advocaten hebben we alle specialismen zelf in huis. Onze expertisegebieden vullen elkaar mooi aan en de culturen passen goed bij elkaar: korte lijnen en focus op kwaliteit”.

Voor Bernhaege Advocaten te Veghel betekent het samengaan met ARP een versterking van de positie in Noord-Oost Brabant en specifiek in Oss en omgeving. “ARP is een gerenommeerd advocatenkantoor en in het bijzonder gespecialiseerd in het arbeids- en ambtenarenrecht. Dit kantoor sluit naadloos aan bij onze organisatie”, aldus mr. Annelies Jansen van Bernhaege Advocaten.

Bernhaege Advocaten zal vanuit de locatie Kanaalstraat te Oss (Dome-X-gebouw) op verschillende rechtsgebieden actief zijn. Wij helpen zowel zakelijke alsook particuliere cliënten met juridische vraagstukken op onder andere ondernemingsrecht, arbeids- en ambtenarenrecht, intellectueel eigendomsrecht, personen- en familierecht, bedrijfsovernames, bouw- en huurrecht, bestuursrecht en verbintenissen- en contractenrecht. Ook voor mediation bent u bij Bernhaege Advocaten in Veghel en Oss aan het juiste adres Bij Bernhaege Advocaten wordt enkel gewerkt door advocaten en mediators die specialist zijn op hun vakgebied.

Ontvang onze nieuwsbrief.

Blijf ook op de hoogte.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel uw vraag.

Plan direct een gratis intakegesprek.

Lees ook de spelregels.