Foto met getal 20 erop voor verjaardag Bernhaege Advocaten

In 2013 bestaat Bernhaege Advocaten alweer 20 jaar en dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Al 20 jaar staan de advocaten van Bernhaege Advocaten bedrijven en particulieren in Veghel en Uden e.o. met raad en daad bij.

Er is overigens reden voor een dubbel feestje bij Bernhaege Advocaten. Na 16 jaar verbonden te zijn aan Bernhaege Advocaten heeft haar mede eigenaar mr. Annelies Jansen met ingang van 1 januari 2013 het advocatenkantoor overgenomen.

Wie jarig is trakteert, zo ook Bernhaege Advocaten. Vanaf 1 januari 2013 worden niet langer kantoorkosten in rekening gebracht terwijl ook de uurtarieven zijn verlaagd!

Ook is het mogelijk in aanvulling op de bestaande uitgebreide dienstverlening door middel van videobellen tussen 8.30 en 22.00 uur live contact met een advocaat te hebben. Daardoor kunnen cliënten ook buiten kantooruren op een rustig moment vanuit thuis met een advocaat visueel contact hebben doordeweeks of in het weekend.

Vanwege het 20 jarige jubileum van Bernhaege Advocaten is er ook een expositie genaamd “Girlpower” van de kunstenares Truus Brands te bewonderen in de voormalige pastorie te Veghel. Via de website www.bernhaege.nl zijn een aantal van deze kleurrijke werken te zien of raadpleeg truusbrands.nl.

Kortom genoeg redenen om (opnieuw) persoonlijk of virtueel contact op te nemen met de advocaten van Bernhaege Advocaten: your legal source.

Voor aanvullende informatie mail dan naar info@bernhaege.nl of bel direct 0413-352211.

Ontvang onze nieuwsbrief.

Blijf ook op de hoogte.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel uw vraag.

Plan direct een gratis intakegesprek.

Lees ook de spelregels.