Arbeidsrecht Advocaat

mr. Jacqueline Lauwen

  • profielfoto jacqueline lauwen

Meer weten over

Aangesloten bij

logo nederlandse orde van advocaten
logo vereniging arbeidsrecht advocaten nederland

Direct kosten besparen.

Als werkgever bespaart u kosten door onze arbeidsrecht advocaat tijdig in te schakelen.

In uw hoedanigheid van werkgever heeft u grote invloed op de manier waarop de in-, door- en uitstroom van uw werknemers in uw bedrijf verloopt. Dit regelt u door vooraf heldere afspraken te maken en deze vast te leggen in een arbeidsovereenkomst. Als leidinggevende of werkgever krijgt u dagelijks te maken met allerlei arbeidsrechtelijk issues zoals disfunctioneren, structureel zieke werknemers, re-integratie, diefstal of conflicten op de werkvloer. In dergelijke situaties vraagt u zich af welke maatregel juridisch juist is en ook door een rechter zal worden geaccepteerd, mocht het geschil met uw werknemer onoverbrugbaar worden.

Veranderende bedrijfsomstandigheden.

Wellicht kampt u door bedrijfseconomische redenen met overcapaciteit waardoor het van belang is dat uw werknemersbestand inkrimpt. Dit is te realiseren doordat uw werknemers vrijwillig medewerking verlenen aan een deeltijdontslag of het aanvragen van een ontslagvergunning bij het UWV. In het geval u (een onderdeel van) uw bedrijf verkoopt, fuseert of wordt overgenomen loopt u ook tegen verschillende arbeidsrechtelijke vragen aan waarbij wij u van dienst kunnen zijn.

Formaliseer afspraken.

Wat wij in de praktijk vaak zien is dat werkgevers te weinig aandacht hebben voor het correct formaliseren van de afspraken met hun werknemers. Begrijpelijk want als ondernemer ligt uw primaire taak bij het ondernemen. Doet u vooral waar u goed in bent dan doen wij voor u waar wij goed in zijn en dat is u volledig ontzorgen op het gebied van het arbeidsrecht. Door ons in te schakelen nemen wij u veel werk uit handen en voorkomen onnodige verassingen. Voor veel bedrijven zijn wij een vaste sparringpartner op diverse rechtsgebieden waaronder ook het arbeidsrecht.Wij zijn lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Enkel advocaten die aantoonbaar gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht kunnen lid zijn van de VAAN.

Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in omgeving Veghel, zoals in Sint-Oedenrode, Gemeente Meierijstad, Uden, Schijndel, Veghel, Erp, Gemert, Nistelrode, Beek en Donk of Heeswijk? Wij verwelkomen u dan graag op onze vestiging in Veghel. U kunt ons op dit kantoor bereiken via 0413 – 35 22 11.

Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in omgeving Oss, zoals in Rosmalen, Berghem, Schaijk, Heesch, Ravenstein, Oss zelf of Kerkdriel? Wij verwelkomen u dan graag op onze vestiging in Oss. U kunt ons op dit kantoor bereiken via 0412 – 76 02 27.

Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in Veghel, Sint-Oedenrode, Gemeente Meierijstad, Uden, Schijndel, Erp, Gemert, Nistelrode, Beek en Donk of Heeswijk? U kunt dan terecht op onze vestiging in Veghel. U kunt ons op dit kantoor bereiken via +31 413 35 22 11.

Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in Oss, Rosmalen, Berghem, Schaijk, Heesch, Ravenstein of Kerkdriel? Dan is onze dichtstbijzijnde vestiging in Oss. U kunt ons op dit kantoor bereiken op het volgende nummer +31 412 76 02 27.

Arbeidsrecht Advocaat

mr. Jacqueline Lauwen

  • profielfoto jacqueline lauwen

Meer weten over

logo nederlandse orde van advocaten
logo vereniging arbeidsrecht advocaten nederland

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.

Andere expertises van ons kantoor.

Mediation

Het proces waarin twee partijen met een mediator gezamenlijk tot een oplossing komen van een geschil.

Verbintenissenrecht

Het gedeelte van het burgerlijk recht dat regels geeft over verbintenissen die mensen met elkaar sluiten, zoals overeenkomsten.

Echtscheidingsrecht

De regels die bepalen hoe een echtscheidingsprocedure moet verlopen en aan welke eisen hierbij moet worden voldaan.