Als werkgever bespaart u kosten door onze arbeidsrecht advocaat tijdig in te schakelen.

Direct kosten besparen werkgever?

In uw hoedanigheid van werkgever heeft u grote invloed op de manier waarop de in-, door- en uitstroom van uw werknemers in uw bedrijf verloopt. Dit regelt u door vooraf heldere afspraken te maken en deze vast te leggen in een arbeidsovereenkomst. Als leidinggevende of werkgever krijgt u dagelijks te maken met allerlei arbeidsrechtelijk issues zoals disfunctioneren, structureel zieke werknemers, re-integratie, diefstal of conflicten op de werkvloer.

In dergelijke situaties vraagt u zich af welke maatregel juridisch juist is en ook door een rechter zal worden geaccepteerd, mocht het geschil met uw werknemer onoverbrugbaar worden.

Veranderende bedrijfsomstandigheden.

Wellicht kampt u door bedrijfseconomische redenen met overcapaciteit waardoor het van belang is dat uw werknemersbestand inkrimpt. Dit is te realiseren doordat uw werknemers vrijwillig medewerking verlenen aan een deeltijdontslag of het aanvragen van een ontslagvergunning bij het UWV.

In het geval u (een onderdeel van) uw bedrijf verkoopt, fuseert of wordt overgenomen loopt u ook tegen verschillende arbeidsrechtelijke vragen aan waarbij wij u van dienst kunnen zijn.

Formaliseer afspraken.

Wat wij in de praktijk vaak zien is dat werkgevers te weinig aandacht hebben voor het correct formaliseren van de afspraken met hun werknemers. Begrijpelijk want als ondernemer ligt uw primaire taak bij het ondernemen. Doet u vooral waar u goed in bent dan doen wij voor u waar wij goed in zijn en dat is u volledig ontzorgen op het gebied van het arbeidsrecht.

Door ons in te schakelen nemen wij u veel werk uit handen en voorkomen onnodige verassingen. Voor veel bedrijven zijn wij een vaste sparringpartner op diverse rechtsgebieden waaronder ook het arbeidsrecht.Wij zijn lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Enkel advocaten die aantoonbaar gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht kunnen lid zijn van de VAAN.

Woont u of is uw onderneming gevestigd in Boerdonk, Boskant, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide, Nijnsel, Olland, Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel, Wijbosch en Zijtaart (Gemeente Meierijstad), Uden, Gemert, Nistelrode, Beek en Donk of Heeswijk? U kunt dan terecht op onze vestiging in Veghel. U kunt ons op dit kantoor bereiken via +31 413 35 22 11.

Woont u of is uw onderneming gevestigd in Oss, Rosmalen, Berghem, Schaijk, Heesch, Ravenstein of Kerkdriel? Dan is onze dichtstbijzijnde vestiging in Oss. U kunt ons op dit kantoor bereiken op het volgende nummer +31 412 76 02 27.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.

Overige juridische expertises van ons advocatenkantoor.

Mediation.

Het proces waarin twee partijen met een mediator gezamenlijk tot een oplossing komen van een geschil.

Verbintenissenrecht.

Het gedeelte van het burgerlijk recht dat regels geeft over verbintenissen die mensen met elkaar sluiten, zoals overeenkomsten.

Echtscheidingsrecht.

De regels die bepalen hoe een echtscheidingsprocedure moet verlopen en aan welke eisen hierbij moet worden voldaan.