Review.

“Al jaren werken wij van Adagium bedrijfsoverdrachten veel met Bernhaege Advocaten samen. Op zeer regelmatige basis maken wij gebruik van de diensten van Bernhaege Advocaten als specialisten op het gebied van ondernemingsrecht en bedrijfsovernames. Ook bevelen wij dit advocatenkantoor aan bij onze klanten in geval van fusies en overnames en overige juridische kwesties. Voordat je een leverancier aanbeveelt bij je klanten en relaties moet je overtuigd zijn van de inzet, kwaliteit en het feit dat het advocatenkantoor past bij de klant of relatie. Graag continueren wij onze plezierige samenwerking met Bernhaege Advocaten aangezien wij en onze klanten bijzonder tevreden zijn over de dienstverlening. Wij gaan er van uit in de toekomst nog veel zaken met elkaar te doen.”

Albert Dominicus – Eigenaar

Over Adagium bedrijfsoverdrachten.

Bij Adagium bedrijfsoverdrachten geloven ze dat ieder bedrijf een goed vervolg verdient. Daarom begeleidt Adagium bedrijfsoverdrachten als onafhankelijk adviesbureau ondernemers en ondernemingen bij bedrijfsoverdrachten in het midden- en kleinbedrijf. Vanzelfsprekend leveren ze altijd maatwerk, want ieder bedrijf is anders, net zoals iedere ondernemer. Adagium bedrijfsoverdrachten is gespecialiseerd in:

  • Bedrijfsverkopen
  • Bedrijfsaankopen
  • Waardebepalingen
  • Management buy-in trajecten
  • Management buy-out trajecten

Adagium bedrijfsoverdrachten begeleidt zowel kopers als verkopers vanaf de eerste oriëntatie tot en met de definitieve overdracht. Daarnaast treedt Adagium bedrijfsoverdrachten op als onafhankelijke adviseur voor waardebepalingen ter ondersteuning van accountants, fiscalisten en advocaten. Hun jarenlange ervaring helpt de klant bij het maken van de juiste beslissing. Hun ervaren team kent de markt, de laatste ontwikkelingen en de mentaliteit en emotie die horen bij het MKB. Dat zorgt ervoor dat we u uitstekend kunnen begeleiden tijdens het hele traject. Een succesvolle toekomst voor het bedrijf staat daarbij centraal.

Neem direct contact op.

Neem direct contact op.

Wij adviseren en staan u bij in het geval van juridische kwesties.