fbpx
expertise bernhaege
expertise bernhaege

Adagium Corporate Finance B.V.

Adagium Corporate Finance B.V.

Adagium Corporate Finance B.V. logo
Bezoek website

“In de afgelopen jaren hebben wij veel met Bernhaege Advocaten gewerkt. Op regelmatige basis maken wij gebruik van de diensten van Bernhaege Advocaten als specialisten op het gebied van ondernemingsrecht. Ook bevelen wij dit advocatenkantoor aan bij onze klanten in geval van fusies en overnames en overige juridische kwesties. Voordat je een leverancier aanbeveelt bij je klanten en relaties moet je overtuigd zijn van de inzet, kwaliteit en het feit dat het advocatenkantoor past bij de klant of relatie. Graag continueren wij onze plezierige samenwerking met Bernhaege Advocaten aangezien wij en onze klanten bijzonder tevreden zijn over de dienstverlening. Wij gaan er van uit in de toekomst nog veel zaken met elkaar te doen.”

Meer referenties

“Wederom hebben we een uitstekende ervaring met Bernhaege advocaten. Naast het feit dat de zaak gewonnen is in hoger beroep...”

Label: |

"Bernhaege Advocaten staat voor persoonlijke en betrokken juridische dienstverlening. Met de nodige en juiste juridische kennis wordt er grondig naar de situatie van de klant gekeken en het dossier bestudeerd..."

Label: |

“mr. J.E. Jansen, Annelies, is voor ons de verpersoonlijking waar ook Bernhaege Advocaten voor staat... "

"De juridische dienstverlening van Bernhaege Advocaten voldoet aan wat wij van een advocatenkantoor verwachten. Zij zijn professioneel, persoonlijk en hebben de juiste kennis...”

Label: |

"koziol ideas for friends GmbH is een Duits bedrijf dat internationaal opereert. Als wij in Nederland een beroep moeten doen op een advocatenkantoor is dat zonder twijfel Bernhaege Advocaten..."

"Bij Bernhaege Advocaten hebben wij dé partij gevonden die qua juridische dienstverlening staat voor "no nonsense", "recht door zee" en "to the point"."

Ga naar de bovenkant